ISP Hosted Mobile

Koppel uw mobiele telefoon aan de gehoste telefooncentrale
ISP Hosted Mobile is de hosted telefonieoplossing waarmee u zowel vast als mobiel kunt bellen. ISP Hosted Mobile koppelt namelijk uw mobiele telefoon aan ons ultramoderne hosted telefonieplatform. U hoeft niet langer te investeren in een telefooncentrale, maar krijgt wel alle functionaliteit van de Hosted Voice omgeving op uw mobiele telefoon beschikbaar. Denk hierbij aan verkorte doorkiesnummers, wachtrijen, keuzemenu’s, twinning, nummerplannen en centrale receptioniste.

ISP Hosted Mobile biedt de volgende voordelen:

  • U hoeft niet te investeren in dure telefooncentrale
  • Alle faciliteiten van de hosted telefooncentrale op uw vaste en mobiele toestel
  • Meerdere mobiele- en vaste nummers op één GSM-toestel
  • Bel voortaan met uw mobiel tegen VolP-tarief

Hoe het werkt

ISP Hosted Mobile stelt u in staat om onze Hosted Voice dienst te gebruiken vanaf uw mobiele telefoon. U krijgt daardoor de beschikking over alle functionaliteiten van de hosted telefooncentrale op uw mobiel en vaste toestel. Bij ISP Hosted Mobile zitten twee licenties inbegrepen; één voor uw mobiel en één voor uw vaste toestel

Hosted telefooncentrale

Bij ISP Hosted Mobile heeft u de beschikking over een zeer geavanceerde telefooncentrale uit de Cloud, zonder dat u daarvoor hoeft te investeren. U betaalt een vast bedrag per maand per werkplek. U kunt nu gebruik maken van een complete van en mobiel telefoniedienst, zonder dat u hoeft te beschikken over eigen infrastructuur, in de vorm van een telefooncentrale en ISDN-lijnen.

Optimale beschikbaarheid

Met de dienst – ISP Hosted Mobile – maat u gebruik van hosted telefonieplatform van ISP One. Dit platform is ondergebracht op een veilig en streng bewaakte externe locatie. De volledige infrastructuur is redundant uitgevoerd in de verschillende datacenters en wordt 24/7 bewaakt door onze technische dienst.

Neem contact op