ISP Managed Mobile

Integreer uw mobiele telefoon volledig met de telefooncentrale
ISP Managed Mobile is de vast en mobiel integratie dienst, die voortbouwt op de basis dienst, ISP Mobile. Dit betekent dat alle functionaliteiten die beschikbaar zijn bij ISP Mobile ook beschikbaar zijn bij ISP Managed Mobile.

ISP Managed Mobile biedt de volgende voordelen:

  • Alle faciliteiten van de telefooncentrale op uw mobiel
  • Meerdere mobiele en vaste nummers op één toestel
  • Bel voortaan met uw mobiel tegen VoIP-tarief
  • Collega’s bellen onderling gratis
  • Zelf bereikbaarheid per telefoonnummer instellen

Hoe het werkt

De vast en mobiel integratie dienst van ISP One is eenvoudig te implementeren. Alle type VoIP-telefooncentrales zijn compatible met ISP Managed Mobile. Bovendien hoeft er niets geprogrammeerd te worden in de telefooncentrale. De mobiele toestellen presenteren zich namelijk als standaard toestel bij de telefooncentrale, nadat deze zijn gekoppeld aan het netwerk van ISP One Providerdiensten.

Unieke toegevoegde waarde functies

De functies van ISP Managed Mobile worden mede bepaald door de mogelijkheden van de gebruikte telefooncentrale. Wanneer u met uw mobiel bent aangemeld bij de telefooncentrale, zijn afhankelijk van het type telefooncentrale, onder andere de volgende functionaliteit beschikbaar: keuzemenu’s, wachtrijen, groepsnummers.

Kostenbesparing

Een groot deel van de gesprekken wordt tussen medewerkers onderling gevoerd. Bij ISP Managed Mobile kunnen uw collega’s met een –Collega Pack – gratis onderling mobiel bellen. Een tweede kostenbesparing valt te realiseren, doordat u voortaan met uw mobiel via de telefooncentrale uitbelt tegen het lokale VoIP-tarief, in plaats van het hogere mobiele tarief. 

Neem contact op