Partner worden?

ISP One Partner:
Bent u op zoek naar een Internet Provider met een betrouwbaar data en telefonie platform en wilt u professionele IP diensten in eigen beheer (commercieel en of technisch) leveren aan uw klanten dan is ISP One uw partner. 

ISP One levert haar hoogwaardige data en telefonie diensten uitsluiten uit via ons geautoriseerde business partnerkanaal. In een partnership met ISP One is ten alle tijden een ideale samenwerkingsvorm die bij uw dienstverlenende organisatie past.

Online portal voor Authorized Business Partners
ISP One biedt haar partners een overzichtelijk online portal waar mee zij klanten, diensten en het eventuele facturatie proces zelfstandig kunnen uitvoeren. Verder bent u als dienstverlener in staat om alle diensten bij uw klanten online te monitoren.

Uitgebreid data en telefonie diensten portfolio
Als business partner van ISP One bent u met uw dienstverlenende organisatie in staat om een zeer compleet pakket aan IP diensten aan te bieden aan uw klanten, zonder dat u afhankelijk bent van een derde partij.

Professionele ondersteuning
ISP One biedt haar Business partner waar nodig commerciële en of technische ondersteuning op maat. Dankzij het professionele Sales Team en Servicedesk beschikt u als partner over een professioneel aanspreekpunt waarmee u geen vraag uit de markt uit de weg hoeft te gaan 

Facturatie
ISP One neemt indien gewenst de complete facturatie voor u uit handen. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw core business. Uiteraard bestaat de mogelijkheid op het facturatieproces in eigen beheer uit te voeren.

Wilt u partner worden van ISP One?

Neem contact op